DINAR SENSORIAL A SANT ILDEFONS

Des del menjador de Sant Ildefons, avui hem tingut, un dinar molt especial. A cada plat els nens han participat i experimentat, d´una manera molt diferent el dinar d´avui:

Quan menjaven el primer plat (cigrons) li hem posat música flamenca i electronica. Tots han coincidit que…. amb la música electrónica estaven més bons els cigrons i aquet ritme els animava a menjar a un ritme més ràpid. La sensació els ha resultat agradable i animadora.

Quan menjaven el segon plat (els bunyols de bacallá,) els hem proposat, de menjar un bunyol tapat els ulls. Per deixar que treballi el sentit del gust, sense que estigui condicionada amb la vista. La sensació que han tingut ha sigut d’intriga y alhora el sabor del aliment era més intens.

El postre sense cap dubte, ha sigut el moment més excitant per a ell.  Poder Barrejar, el Raïm amb els diferents sabors que li hem ofert (xocolata, mel, i sal).  El sabor que més ha agradat sense cap dubte a petits i grans ha sigut la barreja de Raïm i xocolate.

Deixem fotos del nostre DINAR SENSORIAL ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

dinadinar

d

didin