El parc d’emocions…

El parc de les Emocions està ubicat al pati de l’escola.

Al mig de la pista veig la Sra. Alegria ballant un tango amb el Sr. Sorpresa i una miqueta més enllà, sota l’ombra dels arbres em sembla veure a la Sra. Por fent petar la xerrada amb el Sr. Amor! Què es deuen estar explicant?

És l’hora de fer una visita al parc de les emocions,  acompanyareu els més petits amb tendresa, escoltareu amb delicadesa i jugareu a fer de senyors i senyores emocions, cantareu, ballareu, creareu, imaginareu…

Cada monitor, serà el responsable d’acompanyar  una emoció. Us distribuíreu pel pati, creant racons, un per a cada emoció.

Ara mateix en aquesta aventura hi ha 8 racons, però recordeu que potser pel camí coneixeu noves emocions…

No oblideu agafar la motxilla, plena de jocs, tallers, dinàmiques, paraules i somnis!

 

Ep! I no trigueu gaire!