L´Aranya Arak s´instal.la a l´Arbre dels Desitjos! a l’escola Badalona Port

Tot va començar retrobant una aranyeta feta de «monodosis» de cafè… els nens i les nenes de segon van posar-li Aracrak. Ella va marxar al bosc en busca d´aventures i va convidar a la seva amiga a viure a l´Arbre dels Desitjos, segur que l´estimarien tant com a ella. I així va ser!!! La van batejar com ARAK i va fer una teranyina de color taronja. Tant a gust es trobava que va posar dos ous, dels quals als 20 dies (ho vàrem buscar al google) van nèixer dues petitones. Quina espera tan il.lusionada, cada dia ratllavem i comptavem quan quedava al calendari del menjador. Després del naixement, als grans, se´ls va acudir explicar el seu conte, adaptant «La Araña Hacendosa» d´Eric Carle . Quines carones més bufones feien els nens i nenes de preescolar!!! Ademés era un conte que podia ser tocat i donava peu a parlar de la por que tenim als bitxos i com formen part de la Natura. Va ser tant divertit, que fins i tot els grans s´ho explicaven a la seva mateixa classe, fent dibuixos, expressió corporal, teatre…I l´Arak continua, com  el conte, teixint que teixiràs!!! com les millors rondalles!!!