Bon Sant Jordi 2017 a l’escola Badalona Port

Vet aquí una vegada… una escola que al temps de migdia s´havia preparat per rebre al cavaller….al cavaller? o al drac enamorat? o a una princesa dormilega? Així comença el Nostre Sant Jordi en el menjador: amb un petit teatre que les nenes de tercer i quart, de forma molt valenta, van regalar als més petits el dijous.  I després ball amb les cançons d´aquests contes tan originals del llibre «Dracs, Princeses i Cavallers» d l´Oriol Toro i la Noe Bofarull. Qué divertit !!! L´endemà el menjador tot decorat com un castell medieval per donar l`àpat Georgià: Contes i llegendes (sopa de lletres), Delícies de Drac (pinxo de pollastre amb quetchup) i pastís de Sant Jordi… ah… i per beure llàgrimes de princesa! Després  al pati pintacares, acrobàcies, perruqueria, jocs de sorra i de paper simulant els videojocs i jugar sense parar. Bé sense parar… una estoneta de calma amb el taller de massatge a la cara i el cap per donar una pausa i després continuar amb la xerinola!!!