Ombres xinesques i el conte dels Mussolets

Els mussols que viuen al nostre estimat Arbre dels Desitjos ens porten un conte ben bonic. Així els grups de tercer i quart han apostat per fer la representació amb ombres xinesques a tota l´escola. Tot un èxit!!!

 

Vet aquí una vegada un Elefant, una Guineu i un Guepard que cada dia al llevar-se desitjaven ser els millors en una cosa. L´Elefant somiava en tenir una memòria tan gran que s´enrecordès de tot. La Guineu ser tan llesta que mai ningú li parès una trampa. I el Guepard corre més depressa que el vent.
Un dia darrera l´altre s´entrenaven per aconseguirlo i un dia darrera d´altre acabaven esgotats. Però què passava? Si s´esforçaven molt!!! Què feien malament???
Aquella nit els tres van somiar que la resposta la tenia el Mussol , el guardià dels somnis.  Així que aquell dia en comtes d´entrenar-se per aconseguir l´èxit, van anar a visitar-lo.
El Mussol vivia dalt d´un arbre Màgic:L´arbre dels desitjos. Es podia reconèixer doncs tenia fruits d´allò més maravellosos i pinyes fantàstiques. I van anar a buscar-lo….
Camina que caminaràs l´Elefant va trobar un llac on es va refrescar: Ohhh quant de temps havia passat sense poder gaudir d´un bon bany. I s´enrecordà quan la seva mare li banyava de petit.
Camina que caminaràs, el guepard va trobar-se al seu cosí el  tigre i van jugar al “Mata conills”- Ohhh quan de temps sense divertir-se tant….com corrien!!!
Camina que caminaràs va fer-se de nit i la Guineu molt fredolica va trobar unes branquetes que va fregar i va fer un petit foc on calentar-se. Ohhh quan de temps sense gaudir d´una bona llar de foc salvatge…
Per fi, els tres van arribar a la vegada a l´Arbre dels Desitjos, era espectacular ple de fruits i pinyes de mil colors. Allà els va rebre el Mussol, el Guardià dels Somnis . Ells tres estaven molt cansats, però feliços per les vivències del camí i el preguntar per com aconseguir els seus somnis.El Mussol va dir: “Un dono una pinya,  representa el vostre desig, ella us recordarà el que heu viscut en el camí: cap somni, ni cap desig és divertit si us oblideu de ser FELIÇOS i de VIURE. Així no deixeu mai de lluitar pel que voleu, però no us oblideu de passar-ho bé i compartir-ho amb els demés.
A partir d´aquell dia, l´Il.lusió va invaïr el cor dels nostres amics fins que van aconseguir els seus Somnis: tenir memòria d´Elefant, Astucia de  Guineu i ser el més ràpid com el Guepard.
          I vet aquí un Elefant, una Guineu i un Guepard que aquest conte s´ha acabat!!!!